Tietoa meistä

Tervetuloa Pilatesstudio Online -palveluun!


Pilatesstudio Online on kehonhallintatuntien videopalvelu. Korkeasti koulutetut kehonhallinnan ammattilaisemme ohjaat Online-tunnit suomeksi. Ja teemme työtä täydellä sydämellä, jotta asiakkaamme voisivat nauttia tunneistamme ja niiden tuottamista tuloksista.

Tarjoamme palvelussamme seuraavia tunteja: pilates, kehonhuolto ja taukojumpat. Tavallisia tunteja sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, jossa toimimme nimellä Pilatesstudio Arabia.


Ohjaajat

Jenny Karkulahti-Miettinen

Jenny on studion perustaja, fysioterapeutti ja pilates-, barre-, ja kehonhallintatuntien ohjaaja.

Jenny tarjoaa sinulle mielenkiintoisen matkan omaan kehoosi. Säännöllinen harjoittelu parantaa ryhtiäsi ja kehosi tasapainottuu. Vapaudut kivuista ja säryistä. Vahvistut, solakoidut, kaunistut ja voit hyvin.

"Tervetuloa nauttimaan harjoittelusta ja erityisesti harjoittelun tuloksista!”


Emma Holopainen

Emma on pidetty ja kokenut pilatesohjaaja. Hän fysioterapeutti sekä pilates- ja barreohjaaja.
Emman mielestä pilateksen periaatteet ja kehon luonnollisen liikkeen tavoittelu tukevat hyvin fysioterapeuttista näkemystä siitä, kuinka liike syntyy mahdollisimman ergonomisesti. Hän kokee pilates-opettajuuden olevan enemmän kuin pelkkää liikkeiden ohjaamista. Kiinnostus pilatekseen ja kehon tuottamaan liikkeeseen lisääntyy päivä päivältä, ja Emma kouluttautuu säännöllisesti syventääkseen ymmärrystään lajista.

“Haluan auttaa asiakkaitani löytämään kokonaisvaltaisen hyvän olon.”


Säde Kajovaara

Säde on tanssitaiteen maisteri, pilates- ja barreohjaaja. Hän on perustanut Barre Academyn, joka kouluttaa Suomeen uusia barre-ohjaajia.

Säde työskentelee monipuolisesti tanssin ja pilateksen parissa. Hän kokee, että lajit täydentävät toinen toisiaan. Säteen opetuksen kulmakiviä ovat kokemuksellinen lähestymistapa kehoon ja liikkeeseen sekä aito kohtaaminen asiakassuhteessa. Opettajana hän on kokenut, ammattitaitoinen ja valoisa.

Hanna Joensuu

Hanna on pilatesohjaaja, joka on syventynyt alkuperäisen pilatesmenetelmän opettamiseen.

Hanna on tarkka ja kannustava ohjaaja, joka on nähnyt pilateksen muutosvoiman kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikenlaisissa kehoissa. Hanna osallistuu säännöllisesti kansainvälisesti arvostettujen ohjaajien workshopeihin Suomessa ja ulkomailla.

”Kannustan sinua löytämään pilateksen hyötyjä myös jokapäiväisessä elämässä.”

Petra Niemi

Petra on pilates- ja barreohjaaja sekä tanssiopettaja ja -valmentaja, Sosionomi (AMK).

Petra on tehnyt kansainvälisen tanssijan uran mm. Karibian loistoristeilijöillä, Euroopan suurimmilla kasinoilla ja kiertueilla mm. Taiwanissa. Nykyään hän  työskentelee päätoimisesti tanssinopettajana ja -valmentajana sekä barre- ja pilatesohjaajana. 

"Mielestäni sekä barre että pilates ovat erinomaisia lajeja itsessään vahvistamaan kehoa, mutta myös loistavia lajeja oheisharjoitteluksi eri urheilulajeille."

Yhteystiedot

Jenny Karkulahti-Miettinen

0400-344 862 | arabia (at) pilatesstudio.fi

Jussi Miettinen

040-412 2201 | arabia (at) pilatesstudio.fi


Käyntiosoite

Kotisaarenkatu 1, Helsinki


Postiosoite

Helsingin Kehonhallinta Oy

Birger Kaipiaisen katu 4 A 1

00560 Helsinki