Usein kysyttyä


Tässä asiakkaidemme esittämiä kysymyksiä ja vastauksemme niihin. Toivottavasti löydät etsimäsi ongelmaan ratkaisun.


Mikä on Pilatesstudio Online?

Pilatesstudio Online on Helsingissä sijaitsevan Pilatesstudio Arabian kehonhallintavideoita sisältävä suoratoistopalvelu. Videoita ohjaajat studiomme korkeasti koulutetut ohjaajat.


Paljonko Pilatesstudio Onlinen videot maksavat?

Tässä voimassaolevat hinnat:
19,90 € / kuukausi
199 € / vuosi (noin 16,60 € / kk)

Voit katsoa niin monta videota kuin haluat, kun tilauksesi on voimassa. Tilattujen videoiden määrä vaihtelee, sillä lisäämme ja poistamme videoita palvelusta aika ajoin.

Voit ostaa meille palveluun käyttöoikeuden joko kuukaudeksi vai vuodeksi. Tilaus on jatkuva. Jäsenyys uusitaan automaattisesti, ellei sitä erikseen peruuteta palvelusta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.


En ole aiemmin harrastanut pilatesta, kannattaako minun maksaa palvelusta?

Kyllä kannattaa, sillä palvelumme sisältää neljän jakson mittaisen pilateksen alkeiskurssin. Videot käytyäsi ja niiden opit sisäistettyäsi voit aloittaa varsinaisten pilatestuntien tekemisen, kun osaat pilateksen perustermit ja -liikkeet.

Kuinka monta videota palvelusta löytyy?

Alussa palvelussa on noin 40 videota. Lisäämme videoita palveluun koko ajan lisää.


Miten peruutan tilaukseni?

Se onnistuu helposti. Kirjaudu ensin palveluun ja mene Omalle tilille, jonka löydä sivun ylänavigaatiosta. Valitse kohta Laskutus, jonka alta löydät Peruuta jäsenyys -linkin. 

Kun olet peruuttanut tilauksesi, voit katsoa videoita tilauskauden loppuun, eikä sinua sen jälkeen enää veloiteta, ellet liity jäseneksi uudestaan.


Maksuni ei mene läpi, mistä se johtuu?

Jotkut credit- ja debit-kortit voivat sisältää ostorajoituksia. Jos maksusi hylätään ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin ja kerro heille asiasta. Toinen yleinen syy maksun hylkäämiselle on se, että osa credit- ja debit-korteista ei hyväksy toistuvaa tilauslaskutusta.


Miten ilmainen kokeilujakso toimii?

Kun päädyt testaamaan palveluamme, saat Pilatesstudio Onlinen videot käyttöön veloituksetta seitsemän päivän ajaksi. Kokeilujakson päädyttyä sinua veloitetaan tilausmaksun hinnalla, joka oli voimassa, kun aloitit kokeilujakson.

Muista peruuttaa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä, jos et halua, että sinua veloitetaan. Vaikka peruuttaisit tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, voi silti tehdä treenivideoita kokeilujakson loppuun saakka.


Olen unohtanut salasanani, miten toimin?

Kirjautumissivulta löydät Unohditko salasanasi -linkki. Klikkaa sitä ja kirjoita käyttäjätilin sähköpostiosoite ja klikkaa Lähetä ohjeet -linkkiä. Saat salasanan vaihtoon tarvittavat ohjeet sähköpostiisi pian.


Onko mahdollista vaihtaa salasanaa toiseen?

Kyllä on. Se onnistuu menemällä käyttäjätilillesi ja klikkaamalla Omat tiedot -linkkiä sivun ylävalikosta. Kun valitset kohdan Salasana, voit päivittää salasanasi uuteen. 


Kuinka voin päivittää laskutustietoni?

Kirjauduttua käyttäjällesi voit päivittää laskutustiedot painamalla Omat tiedot sivun ylävalikosta. Valitse Laskutus ja päivitä laskutustietosi. 


Kuinka voin peruuttaa toistuvan tilaukseni?

Kirjauduttua käyttäjällesi voit peruuttaa toistuvan tilauksesi klikkaamalla Omat tiedot -sivun ylävalikosta. Valitse Laskutus ja etsi liittymissuunnitelmasi sivun alaosasta. Klikkaa ensin Vaihda jäsenyys ja sitten Peruuta jäsenyys. Jäsenyytesi perutaan ja käyttöoikeutesi poistetaan meneillään olevan laskutuskauden päätyttyä.


Mitä selainta voin käyttää?

Suosittelemme käyttämään tuoreinta Googlen Chrome-selainta, mutta videomme näkyvät Firefox- ja Safari-selaimilla, mikäli selainversio on riittävän uusi.

Mikäli videot eivät toistu kunnolla, voi olla, että käytössäsi on vanhentunut selain tai Internet Explorer -selaimen jokin versio.


Voinko katsella videoita puhelimella tai tabletilla käyttämättä sovellusta?

Kyllä voit, sillä videopalvelumme mukautuu puhelin- ja tablet-selaimiin, joten voit katsella sisältöämme missä tahansa!


Video pätkii, mikä vikana?

Moni asia vaikuttaa siihen, kuinka hyvin videot toistuvat. Ensimmäiseksi kannattaa pitää huolta siitä, että internet-yhteys on riittävän nopea ja vakaa.

Myös selaimella on merkitystä. Palvelu toimii Chromella, Firefoxilla ja Safarilla, joista kannattaa ladata tuorein versio. Mikäli päivitys on riittävän vanha, videon toistumisen ongelmat voivat johtua siitä.


Sopivatko pilates- ja muut kehonhallintatunnit kaikille?

Yleisesti ottaen kyllä, mutta mikäli epäilet sopivatko lajimme sinulle, kannattaa tarkistaa asia lääkärin kanssa ennen liikunnan aloittamista.

Pilatestunnit olemme jakaneet tason mukaan. Jos et ole aiemmin harrastanut pilatesta, suosittelemme videopankkiimme sisältyvän alkeiskurssin käymistä, ennen kuin aloitat perustason tunneilla.


Voinko maksaa verkkopankissa?

Emme valitettavasti tue verkkopankkeja maksutapana.


Onko maksaminen turvallista?

Käyttämämme Stripe-nimistä maksupalveluntarjoajaa, jonka ansiosta maksaminen on turvallista. Voit lukea lisää Stripen käyttämästä teknologiasta täältä. Emme tallenna luottokortin numeroita kokonaan, ainoastaan kortin neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan.